Ingrediëntinformatie
Weet wat je eet! MijnReceptenboek.nl heeft meer dan 600 producten beschreven, dit komt neer op meer dan 4000 gebruiksvormen waar wij van alles voor je over hebben uitgezocht! Wanneer koop je aardbeien? Waar moet ik op letten bij de aankoop van groente? Van welke overgevoeligheden kan je last van hebben bij gebruik van bepaalde voedingsmiddelen? Wij hebben de antwoorden in onze uitgebreide ingredientinformatie en productinformatie.- Alcoholische dranken
- Azijnsoorten
- Bakproducten
- Bindmiddelen
- Bladgroenten
- Bloemen
- Bolgewas
- Bouillons
- Brood
- Broodbeleg
- Broodsoort
- Citrusfruit
- Deegwaren
- Desserts
- Dranken
- Dressings
- Eieren
- Exotisch fruit
- Fruit
- Gevogelte
- Granen
- Groenten
- Hapjes
- Hardfruit
- Kaas
- Kiemgroenten
- Kippenvlees
- Knolgewassen
- Koolsoorten
- Kruiden
- Lookfamilie
- Meelsoort
- Mineralen
- Nachtschade
- Noten
- Olien en vetten
- Paddestoelen
- Pasta
- Peulvruchten
- Rijst
- Rijstsoort
- Rijstwaren
- Rundvlees
- Sauzen
- Schaaldieren
- Siropen
- Sla
- Smaakmakers
- Snack
- Snacks
- Snoep
- Snoepgoed
- Specerijen
- Steenvruchten
- Varkensvlees
- Vis en schaaldieren
- Visproduct
- Vleessoorten
- Vleeswaren
- Vloeistoffen
- Vruchten
- Weekdieren
- Wild
- Worst
- Worsten
- Zachtfruit
- Zaden
- Zeegroenten
- Zoetmiddelen
- Zoetwatervissen
- Zoutwatervissen
- Zuivel
- Zuivelproducten
- Zuren
- Kentjoer In Kruiden
Kentjoer is een smaakmaker die veel wordt gebruikt in de Zuidoost-Aziatische en met name de Indonesische keuken. Kentjoer, ook wel geschreven als kentjur of ken… - Beschuitbollen In Broodsoort
Beschuitbollen zijn zachte, lichtdroge broodjes, gemaakt van een zoetig deeg. Beschuitbollen worden daarom meestal gegeten met zoet beleg. Beschuitbollen zijn e… - Rijstnoodles In Deegwaren
Rijstnoodles hebben over het algemeen een korte bereidingstijd, je hoeft ze vaak maar een, twee of drie tot vijf minuten te koken tot ze zacht zijn. De exacte k… - Kwarteleieren In Eieren
Kwarteleieren worden eigenlijk precies zo klaargemaakt als gewone kippeneieren. Kook ze daarom zoals een normaal kippenei. Prik er met een eierprikker een klein… - Oregano Origanum vulgare / Origanum majorana In Kruiden
Oregano heeft een onmisbare plaats in de Griekse keuken en wordt dan ook gebruikt voor verschillende Griekse gerechten. In de Griekse keuken worden veel gerecht… - Beschuit In Brood
Het meest bekende Nederlandse gebruik van beschuit is het aanbieden van beschuit met muisjes aan het kraambezoek bij de geboorte van een kind. Dit is een tradit… - Kruidenkaas In Kaas
Kruidenkaas is een romige, smeerbare kaas met kruiden erin. Vaak wordt er knoflook of peper doorheen gedaan. Kruidenkaas is een kaas die veel wordt gegeten op t… - Water In Vloeistoffen
Kraanwater komt uit de bodem (grondwater) of uit meren of rivieren, maar ook uit de duinen. Het wordt geschikt gemaakt om te drinken. Daarbij moet het water in… - Chutney In Smaakmakers
In India wordt bij iedere maaltijd een chutney geserveerd. Het is vergelijkbaar met het Westerse gebruik van ketchup, mayonaise of mosterd. Afhangende van de so… - Guave Psidium spp. (o.a. P. guajava) In Fruit
De guave kan puur worden gegeten. De schil eet men niet. De dikke laag vruchtvlees heeft binnenin een geleiachtige massa met eetbare pitjes daar in. De exacte s…