Asperges met 2 sauzen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was de en snijd de houtige uiteinden eraf.
  2. Laat de in kokend water met wat en 1 theelepel ca. 15 minuten met het deksel op de pan garen.
  3. Was de en snijd ze in plakjes.
  4. Pel en snipper de ui.
  5. Was de bieslook, leg een klein beetje apart voor de garnering en snijd de rest in rolletjes.
  6. Bak de en de uien krachtig aan in de hete en bak de kort mee.
  7. Blus af met de en 3-4 eetlepels asperge kookvocht.
  8. Haal de pan van het vuur.
  9. Breng de ham-champignonvinaigrette op smaak met en en een snufje .
  10. Roer de bieslookrolletjes erdoorheen.
  11. Roer de crème fraiche en de glad.
  12. Haal de uit de pan en zet ze warm weg.
  13. Breng 250 milliliter aspergenat aan de kook, roer de doorelkaar gemixte crème fraiche en de doorheen en breng nogmaals aan de kook.
  14. Breng op smaak met , , en de citroenschil.
  15. Leg de met de ham-champignonvinaigrette en de citroensaus op een bord.
  16. Garneer met en bieslook.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, champignons, maizena
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
80 kcal
4%320 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Asperges met 2 sauzen