Turkse humus
- Herkomst Turkije
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van louca
- 10 reviews
Keukenspullen
- Blender
Bereidingswijze
- Laat de uitlekken en vang het vocht op.
- Doe de in de blender, voeg het , de knoflook, het citroensap, de en de toe.
- Pureer alles.
- Voeg eventueel wat kookvocht toe totdat een glad mengsel ontstaat.
- Op smaak brengen met een snuifje en mespuntje .
- Roer tot slot de gehakte erdoor.
- Kan ook met gedroogde gemaakt worden.
- Deze moeten dan eerst een nacht in de week gezet worden.
- Vervolgens gekookt in water met wat .
- Afgieten en weer wat kookvocht bewaren.
- Laten afkoelen en dan verder als boven.
(uitspraak: - goe-moes)
Ook lekker om te maken
-
Recept
Humus415m
-
Recept
Humus410m
-
Recept
Turkse linzensoep440m
-
Recept
Turkse gevulde tomaten440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sesamzaad is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (10)
Turkse humus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 10 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 19 kcal | 0% | 76 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |