Bananenbrood

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Plet de noten:
  2. Doe ze in een plastic zak en rol ze met een deegrol of een glazen fles plat.
  3. Plet de fijn met een vork.
  4. Meng de geplette met het , de en de noten.
  5. Los de op in 1 deciliter lauw water.
  6. Bereiding:
  7. Plaats de helft van de in de machine.
  8. Maak een kuiltje in de en giet er het in.
  9. Voeg het bananenmengsel toe en bedek met de rest van de .
  10. Maak opnieuw een kuiltje en giet er het lauwe gistwater bij.
  11. Programmeer de broodmachine voor een brood van 700 gram.
25
25
25

Variaties op Bananenbrood

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bananenbrood
VariatieAantalGang
Bananenbrood8Broodgerechten
Glutenvrij: bananenbrood1Broodgerechten
Bananenbrood met appel, rozijnen en walnoten1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gist kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Bananenbrood heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik heb mijn allereerste broodbakmachine sinds 3 dagen. Gelijk dit recept gemaakt! Echt heerlijk. We hebben het als ontbijt gegeten, maar met roomboter erop bij de koffie is echt super lekker! Een echt... Lees reactie
Patricia 13 mei 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
399 kcal
19%2394 kcal
Vetten
1 g.
1%6 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
77 g.
29%462 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bananenbrood