Gevuld brood
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van ellen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Koekenpan
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Van het brood het kapje snijden.
- Van het brood zoveel broodkruim eruit halen tot er een wand van 1 cm.
- overblijft.
- Het broodkruim fijn kruimelen, de fijn snijden, de in kleine blokjes snijden.
- Oven voorverwarmen op 225 graden C.
- In de koekenpan verhitten en hierin de ui 3 minuten zachtjes bakken.
- Het toevoegen en op hoog vuur meebakken.
- Met een vork het losmaken.
- Zodra het niet meer rood ziet, het broodkruim toevoegen.
- Goed door het scheppen en dit enkele minuten meebakken.
- Daarna de door het gehaktmengsel roeren en het op smaak brengen met en .
- De pan van het vuur nemen.
- De en de door het gehaktmengsel scheppen.
- Het in het uitgeholde brood scheppen en dit goed aandrukken.
- Het kapje op het brood leggen en het brood in aluminiumfolie pakken (de doffe kant van de folie naar buiten), het brood in het midden van de oven 25 minuten bakken.
- Smakelijk eten.
Ook lekker om te maken
Variaties op Gevuld brood
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevuld brood met gedroogde tomaten, groene olijven en tonijn | 1 | Lunchgerechten |
Gevuld broodje met zoet zuresaus en gehakt | 1 | Broodgerechten |
Italiaans gevuld brood | 1 | Broodbakmachine |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- wit brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in wit brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in wit brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wit brood
- wit brood en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
- Sporen van noten kunnen voorkomen in wit brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Sporen van soja kunnen voorkomen in wit brood en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1108 kcal | 55% | 5540 kcal |
Vetten | 29 g. | 41% | 145 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 10 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |