Kneed de ingredienten voor tot een mooie bal en laat het een poosje (klein uurtje) rusten op een koele plaats.
Vet een quichevorm in.
Druk het naar alle kanten toe uit zodat de bodem en de rand bedekt is.
Leg er bakpapier op, eventueel met blinde vulling en bak het 30 minuten in midden van oven op 175 graden C.
Verwijder daarna blinde vulling en bakpapier.
Bak intussen in koekepan en aan het eind nog even de prei, broccoli of .
Klop 4 los met , en peper(1 snufje)(1 snufje).
Verdeel inhoud van de koekenpan over de quiche-bodem, strooi de geraspte kaas(150 gram) erover en schenk het eimengsel erover.
Druk in de preitaart gelijkmatig wat gehalveerde cherrytomaatjes(1 stuk) in de vulling.
Bak de quiche in 25 minuten gaar en goudbruin.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
Gluten
deeg en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
Ei
spekjes kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei en eieren
Koemelk
deeg, margarine, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en kaas
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en kaas
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
Zoutarm
kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.