Vlees-salade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. De schllen en koken en dan af laten koelen.
  2. Het gehakt los maken met een vork en gaar bakken met de en dan af laten koelen. 8 takjes fijn hakken.
  3. De schoonmaken en fijnhakken. 3 fijn snijden.
  4. en toevoegen.
  5. Alles in een grote pan door elkaar stampen met net zoveel dat er nodig is.
  6. Af en toe proeven.
  7. Daarna de salade afgedekt met folie een nacht in de koelkast laten staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.
  8. serveren:
  9. Pak een ovale schaal en maak de salade op.
  10. Was de sla en rits de bladeren eraf.
  11. Dep droog met keukenpapier.
  12. Leg de sla er eerst op en dan de gestampte salade.
  13. Smeer af met en strooi er wat paprikapoeder op.
  14. Pel de en snijd ze in schijfjes met de eiersnijder.
  15. Leg er wat ei bovenop en leg de rest rondom.
  16. Drapeer de augurk er bovenop in dunne plakjes.
  17. Rol de rauwe op en snijd doormidden en leg die er bij.
  18. Toefje op en en klaar is de schotel.
  19. De laatste 2 takjes als garnering gebruiken.
25
25
25

Variaties op Vlees-salade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Vlees-salade
VariatieAantalGang
Rundvlees-salade op z'n lekkerst1Salades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise en mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbroden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise en mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter, mayonaise, mayonaise
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise en mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
336 kcal
16%3360 kcal
Vetten
9 g.
14%90 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
33 g.
13%330 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vlees-salade