Verse pastasaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Ontvel eerst de , snijd ze in vieren en ontdoe ze van de groene kern (het stukje waar de steel vastzat, de zaadlijsten lekker laten zitten).
  2. Snipper de en fruit deze glazig in in een ruime kookpan en op halfhoog vuur.
  3. Pers de erdoor, even laten garen en de toevoegen.
  4. Laat dit ongeveer 10 minuten pruttelen tot de zacht zijn, wel af en toe roeren.
  5. Voeg de en basilicum toe, vers is lekkerder, maar gedroogd is ook prima.
  6. Alvast op smaak brengen met , en wat .
  7. Met de staafmixer grof hakken (naar eigen inzicht, ik vind grof gehakt er mooier uitzien).
  8. Apart het gehakt rulbakken en het vet afgieten.
  9. Daarna door het -kruidenmengsel roeren.
  10. Tot slot nogmaals en naar eigen inzicht op smaak brengen met , en een beetje .
  11. Serveer de saus bij diverse soorten pasta en geef er natuurlijk geraspte kaas en sla bij.
25
25
25

Variaties op Verse pastasaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Verse pastasaus
VariatieAantalGang
Verse pastasaus van Cristel1Pastagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
426 kcal
21%1704 kcal
Vetten
27 g.
38%108 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Verse pastasaus