Stamppot met paksoi, geitenkaas en honing

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Meng de door de uiringen en strooi er en zout over.
  2. Boen de sinaasappelen schoon.
  3. Rasp 1 eetlepel van de schil en pers de vruchten.
  4. Kook de met het zout in 20 minuten gaar.
  5. Kook het sinaasappelsap en de rasp in tot de helft.
  6. Giet de af.
  7. Verhit de en roerbak de hierin 3 minuten.
  8. Stamp de gare fijn met de helft van de noten.
  9. Voeg de ui, , sinaasappelsap en en zout naar smaak toe.
  10. Bestrooi het gerecht met de rest van de en de noten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Stamppot met paksoi, geitenkaas en honing heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies
RESET

Leuk recept! Ik heb wel wat dingen aangepast. Zelf gebruikte ik i.p.v. aardappelen, aardpeertjes en i.p.v. geitenkaas, blauwe kaas. Én geen walnoten maar gebakken verkruimelde amandelen! Mooi recept. ... Lees reactie
Eitje 6 januari 2012
Hallo, vond het heerlijk! Heb het een beetje aangepast. Ik heb de geiten kaaas in blokjes erover heen gedaan en nog 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten was, probeer maar eens ook lekker. Gr... Lees reactie
Aukje 31 oktober 2011
Lekker en gezond gerecht!
7 oktober 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
282 kcal
14%1128 kcal
Vetten
19 g.
27%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stamppot met paksoi, geitenkaas en honing