Goulash
- Herkomst Hongarije
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Goulash recepten
- Bereiden
- Kookboek van desire
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Verwarm de en voeg de de en het vlees toe.
- Bak dit alles totdat het vocht bijna verdampt is.
- Doe er dan de , de en de kruiden (naar eigen smaak) bij en laat dit 10 min.
- pruttelen.
- Dan gaan er de bij,een scheut / en het .
- Breng dit aan de kook en voeg er dan de bouillonblok bij.
- Temper de warmtebron en laat alles 2 uur sudderen.
- Kook ondertussen de gaar (niet te grote stukjes) en giet ze goed af.
- Roer het vlees regelmatig door.
- Voeg na 2 uur de en de erbij en laat alles nog ongeveer 30 min.
- sudderen.
- Je kunt het een dag van te voren maken (is zelf nog lekkerder).
- De room er pas op het laatst bij doen en dan niet meer laten koken. (dus als je het de volgende dag eet ook dan pas de room erbij doen).
- TIP:
- lekker met rijst. .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Hongaarse goulash43u
-
Recept
Hongaarse Goulash41u
-
Recept
Goulash met ciabatta440m
-
Recept
Goulash430m
-
Recept
Goulash42u15m
-
Recept
Goulash43u30m
Variaties op Goulash
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Goulash | 23 | Vlees |
Hongaarse goulash | 9 | Stoofschotels |
Goulashsoep | 8 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kookroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en kookroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 134 kcal | 6% | 804 kcal |
Vetten | 6 g. | 9% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |