Varkenshaas gevuld met kruidenkaas en spekjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Varkenshaas recepten
- Bereiden
- Kookboek van keesgroen
- 1 reviews
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Koekenpan
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Hak de fijn in de keukenmachine en bak ze uit in een koekenpan.
- Als ze mooi goudbruin zijn, in een zeefje uit laten lekken.
- Laat de spekjes wat afkoelen.
- Snijd ondertussen het varkenshaasje in het midden over de lengte door maar niet helemaal.
- Vouw de varkenshaas open en leg er een stuk plastic folie overheen.
- Sla de varkenshaas plat met een steelpannetje of een hakbijl tot je een mooie plak varkenshaas hebt.
- Doe de in de keukenmachine samen met de spekjes en meng dit snel door elkaar.
- Smeer de kaas uit over de 4 varkenshaasplakken.
- Rol de op en maak ze aan het einde dicht met cocktailprikkertjes.
- Smelt de in een koekenpan en laat het bruin kleuren.
- Bak de goudbruin aan alle kanten.
- Leg ze in een ovenschotel en zet ze tien minuten in de voorverwarmde oven.
- Haal ze eruit en laat ze even rusten.
- Hierdoor wordt het vlees malser van en blijven de vleessappen goed in het vlees zitten.
- Voor het serveren de cocktailprikkertjes verwijderen en nog tien minuten in de oven zetten op 200 graden C.
- Snijd het vlees in mooie medaillons en het kan geserveerd worden.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Varkenshaas gevuld met een farce van cashewnoten en paddestoelen41u5m
-
Recept
Varkenshaas met preisaus en gekarameliseerde witlof41u
-
Recept
Varkenshaas speciaal in braadzak430m
-
Recept
Varkenshaas met gember445m
-
Recept
Varkenshaas met gevulde champignons en courgette41u15m
-
Recept
Chilli varkenshaas430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Varkenshaas gevuld met kruidenkaas en spekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 542 kcal | 27% | 2168 kcal |
Vetten | 32 g. | 45% | 128 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |