Zelfgemaakte hamburgers met champignonsroomsaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met een fijngesnipperde en geperste en meng er 2 grote soeplepels door.
  2. Daarbij voeg je een goeie scheut .
  3. Kneed het geheel met je handen tot een goed gemengde massa en verdeel het in kleine platte hamburgers.
  4. Bak deze gaar in in de pan.
  5. Zet apart.
  6. Stel de op in een mandje en stoom ze klaar.
  7. tip) Neem ongeveer de zelfde grote van zodat ze gelijktijdig klaar zijn en snijd ze langdoor zodat je eens een andere vorm hebt.
  8. de mogen ook gekookt worden ipv gestoomd).
  9. Neem de de en snijd ze in plakjes en gooi ze in het zelfde braadvet van je hamburgers.
  10. Doe er het sap van een en een blokje bouillon bij.
  11. Doe er wat vers gemalen witte bij en laat alles gaar koken in eigen nat.
  12. Als de klaar zijn, giet je daar je twee busjes bij en dik je uiteindelijk de saus aan met maïzena express tot een mooi egaal geheel.
  13. Schik de op je bord en strooi er vers gemalen over.
  14. Schik het vlees en begiet royaal met de saus met .
  15. eet smakelijk
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel en runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel en runderbouillon
  • paneermeel, boter, runderbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
109 kcal
5%436 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zelfgemaakte hamburgers met champignonsroomsaus