Appeldessert
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van marrie3
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Appel in 4 parten snijden en elk partje weer in 3 tot 4 partjes.
- Doe de appelschijfjes in een schaal.
- Bestrooi met , en de witte .
- Schep voorzichtig om en laat het een uurtje staan voor gebruik.
- Neem 4 coupes, zet het klaar en de .
- Doe de appel en al het vocht wat is ontstaan in een pan.
- Warm het snel op, voorzichtig omscheppen, de partjes moeten heel blijven, het mag ook niet zacht worden!
- Schep in iedere coupe een bol .
- Verdeel er de appel over met het vocht.
- Doe er een scheut over.
- Spuit er tot slot een mooie toef bovenop.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Appeldessert415m
Variaties op Appeldessert
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Appeldessert | 2 | Nagerechten |
Sinaasappeldessert met gember | 1 | Nagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en ijs
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en ijs
- ijs kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 19 kcal | 0% | 76 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |