Gevulde appel met spijs en kaneel uit de oven
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van mariscavisser
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Schil de appels, snijd ze doormidden en haal het klokhuis er uit.
- Leg de appels met de bolle kant op een bakplaat (bakpapier eronder).
- Meng in een schaal met je handen het spijs en een half geklutst tot het volledig opgenomen is.
- Draai balletjes van het spijs en stop het in de klokhuisholte van de .
- Je kunt ook nog wat spijs gewoon bovenop de leggen.
- Appels in de voorverwarmde oven op 220 graden C.
- Appels uit de oven nemen als het spijs mooi bruin is geworden.
- Per persoon een halve op een bordje leggen.
- Bolletje ernaast leggen en het geheel bestrooien met een beetje .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ijs kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 21 kcal | 1% | 84 kcal |
Vetten | 0 g. | 1% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |