Chocolade Fondue

Ingrediënten

+ -
print

Voor de dip:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. 50 mililiter apart zetten.
    Breng de rest van de aan de kook.
    Meng de maïzena, de en suiker door elkaar, voeg de 50 mililiter toe en roer tot een glad papje.
    Bind met dit papje de warme .
    Breek de chocolade in kleine stukken en voeg deze toe.
  2. Laat de chocolade op een heel zacht vuur en onder roeren op lossen.
    Schenk de fondue in een kleine aardewerken schaal met steel en zet deze op een réchaud of spiritusbrander.
    Zorg dat de fondue niet kookt.
    Doop in de fondue de koek of vruchten.
    ALs de gesneden is, besprenkelen met citroensap tegen verkleuring.
25
25
25

Variaties op Chocolade Fondue

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Chocolade Fondue
VariatieAantalGang
Chocolade fondue1Valentijn

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade en cake
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade en cake
  • pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade en bitterkoekjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade en cake kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
382 kcal
19%1528 kcal
Vetten
18 g.
25%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
35 g.
13%140 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocolade Fondue