Mosterdsoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Mosterdsoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van ellen
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Kuis de , snijd ze fijn en fruit deze in de zachtjes glazig en lichtbruin.
- Roer de erbij totdat deze is opgenomen.
- Voeg de toe.
- Verdun de fond met lauw water tot 7 deciliter.
- Roer deze in delen van 2 deciliter bij de mosterdsaus en roer het mengsel glad, zodat er een gebonden soep ontstaat.
- Roer er tot slot de bij.
- Breng de soep op smaak met zout en peper en eventueel nog wat .
- Klop de creme fraiche los en roer deze op het laatste moment door de soep.
- Garneer de soep met wat .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mosterdsoep420m
-
Recept
Mosterdsoep430m
-
Recept
Mosterdsoep met bier430m
-
Recept
Mosterdsoep45m
-
Recept
Mosterdsoep430m
-
Recept
Mosterdsoep425m
Variaties op Mosterdsoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Mosterdsoep | 16 | Soepen |
Vegetarische mosterdsoep | 1 | Maaltijdsoepen |
Bloemkool-/mosterdsoep | 1 | Maaltijdsoepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 72 kcal | 3% | 288 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |