Welsh rarebit

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Rasp de en doe de helft samen met de of bier in een kom.
  2. Zet deze in een pannetje heet water en warm het door tot de gesmolten is.
  3. Rooster het en houd dit warm.
  4. Meng , en wat versgemalen door het warme kaasmengsel en laat het al roerend (en nog steeds au-bain-marie) 2 minuten doorwarmen.
  5. De saus moet glad en romig zijn.
  6. Giet de saus over de geroosterde plakken , verdeel er de rest van de geraspte over en laat de Welsh rarebit onder een hete grill goudbruin worden.
  7. Garneer ze met toefjes en dien ze onmiddellijk op.
25
25
25

Variaties op Welsh rarebit

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Welsh rarebit
VariatieAantalGang
Welsh rarebit of hele chique kaastoast1Broodgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
  • kaas en brood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Welsh rarebit heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Wij eten de Welsh rarebit net als kaasfondue. Dus met stokbrood dopen in de pan. Ook maken wij het in een stenen pan.
Margreet 30 november 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
174 kcal
8%696 kcal
Vetten
7 g.
11%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Welsh rarebit