Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Toscaanse scholrolletjes met roergebakken spinazie

  • 500 gram ontvelde scholfilets
  • 1 vleestomaat
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 50 gram groene olijven zonder pit
  • 1 eetlepel versgehakte Italiaanse keukenkruiden (oregano, tijm, basilicum)
  • 50 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • peper
  • 2½ deciliter droge witte wijn
  • 2 eetlepels citroensap
  • 3 eetlepels olijfolie
  • ½ kg verse spinazie
  • 1 teentje knoflook
  • zout
  • 1 citroen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven