Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hongaarse goulash met kidneybonen en rode paprika

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 40 gram boter
  • 500 gram magere varkenslappen, in blokjes van 3 x 3 centimeter gesneden
  • zout
  • peper
  • 1 grote ui, fijngehakt
  • 1 theelepel karwijzaad
  • 1 eetlepel bloem
  • 400 milliliter hete runderbouillon
  • 1,5 eetlepel tomatenpuree
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 1 eetlepel milde paprikapoeder
  • 1 blik kidneybonen (400 gram) uitgelekt en afgespoeld
  • zure room, voor erbij


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven