Grietfilet met sinaasappelsaus en gesmoorde witlof
- 600 gram grietfilets
- 150 gram champignons
- 5 struikjes witlof
- 30 gram boter
- 200 milliliter droge, witte wijn
- zout
- witte peper
- 1 dessertlepel suiker
- voor de sinaasappelboter:
- sap van 2 sinaasappels
- sap van 1 citroen
- schil van 1 sinaasappel
- 25 gram suiker
- 1 eetlepel water
- 75 gram roomboter
- 400 milliliter visfond
- 15 milliliter champagne
- 15 milliliter wodka
- voor de uien :
- 30 zilveruitjes
- 400 milliliter rode wijn
- 200 milliliter rode port
- 5 centiliter rode balsamicoazijn
- 1 eetlepel suiker
- 1 laurierblad
- 1 takje tijm
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.