Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Boerenovenschotel

  • 1 kilo runderlappen (stoofvlees), in plakken van ca. 5 cm.
  • 500 milliliter witte wijn
  • 2 eetlepel cognac
  • 3 eetlepel olijfolie
  • 2 laurierbladen
  • 4 tenen uitgeperste knoflook
  • 2 eetlepels fijngesneden verse tijm
  • zout
  • versgemalen zwarte peper
  • 125 gram doorregen gerookte spek, in dobbelsteentjes
  • 250 gram in smalle reepjes gesneden vers mager spek
  • 4 wortels, in plakjes
  • 2 uien, in ringen
  • 250 gram ont­velde en in plakjes gesneden tomaten
  • 100 gram zwarte olijven zonder pit
  • 2 eetlepels fijngesneden verse peterselie
  • 1 eetlepel (verse) bieslook
  • 1 eetlepel (verse) rozemarijn
  • 1 eetlepel (verse) marjolein
  • fijnge­hakte peterselie voor de garnering


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven