Aardappelsoep met peterselie en pesto
- 3 plakjes gerookt spek, zonder zwoerd
- 450 gram bloemige aardappels
- 450 gram uien
- 25 gram boter
- 6 deciliter kippenbouillon
- 6 deciliter melk
- 100 gram droge conchigliette
- 1,5 deciliter room
- verse peterselie, fijngehakt
- zout en zwarte peper
- versgeraspte parmezaanse kaas en knoflookbrood om erbij te serveren.
- pestosaus:
- 60 gram verse peterselie, fijngehakt
- 2 teentjes knoflook, gekneusd
- 60 gram pijnboompitten, gehakt
- 2 eetlepel verse basilicumblaadjes, fijngehakt
- 60 gram versgeraspte parmezaanse kaas
- witte peper
- 1,5 deciliter olijfolie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.