Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aardappelsoep met peterselie en pesto

  • 3 plakjes gerookt spek, zonder zwoerd
  • 450 gram bloemige aardappels
  • 450 gram uien
  • 25 gram boter
  • 6 deciliter kippenbouillon
  • 6 deciliter melk
  • 100 gram droge conchigliette
  • 1,5 deciliter room
  • verse peterselie, fijngehakt
  • zout en zwarte peper
  • versgeraspte parmezaanse kaas en knoflookbrood om erbij te serveren.
  • pestosaus:
  • 60 gram verse peterselie, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, gekneusd
  • 60 gram pijnboompitten, gehakt
  • 2 eetlepel verse basilicumblaadjes, fijngehakt
  • 60 gram versgeraspte parmezaanse kaas
  • witte peper
  • 1,5 deciliter olijfolie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven