Thit Bo Kho (Vietnamees runderstoofpotje)
- 2 uien (middelmaat)
- 5 tenen knoflook
- 10-12 sjalotten (middelmaat)
- 2 stelen vers citroengras (= sereh)
- 7 eetlepels zonnebloemolie
- 1500 gram rundvlees in dobbelsteentjes van 2,5 centimeter (goulashvlees of soepvlees)
- 1 liter water
- 6 eetlepels gele bonen saus (= pikante saus / soya bean sauce)
- 1 theelepel cayennepeper
- 4 steranijs vruchten (heel)
- 2 kaneelstokjes
- 0,5 theelepel zwarte peperkorrels (heel)
- 2 eetlepels suiker
- 1 zak winterwortels in blokjes van ca. 1,5 centimeter en dan over de lengte gehalveerd
- NB geen zout, de gele bonen saus levert genoeg zout
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.