Allergie informatie: Mosterd vinaigrette
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 milliliter groentebouillon
- 30 milliliter sjalottenazijn
- 1 eetlepel middenscherpe mosterd
- zout
- peper
- 1 ui
- 1 bosje bieslook
- 100 milliliter zonnebloemolie
Meer Recepten
- Tonijnsalade met balsamicodressing
Met tonijn, aardappels en sperziebonen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - conny15365 - Walnoot-peterselie-vinaigrette
Met walnotenolie, rode wijnazijn en ongezoet rode druivensap uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - bettyvandijk - Andijviesalade met viooltjes
Met krulandijvie, viooltjes bloemblad en olijven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Salades - 34533 - Bietensalade met sinaasappel
Met sinaasappel, balsamicoazijn en mosterd uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Salades - bettyvandijk - Knoflook saus met honing
Met yogonaise, knoflook en mosterd uit Griekenland
4 porties - 5 minuten
Sauzen en marinades - fielos
- Home
- Recept
- Azijn en olien
- Mosterd vinaigrette
- Allergieen informatie