Allergie informatie: Varkensschnitzel met rösti
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram sperziebonen
- 2 varkensschnitzels
- 2 eetlepels boter
- 1/2 zak rösti (a 600 gram)
- 2 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes (pot a 140 gram)
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e
- Home
- Recept
- Azijn en olien
- Varkensschnitzel met rösti
- Allergieen informatie