Allergie informatie: Zoervleisch(zo als mijn moeder het vroeger maakte
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg mager runder of paardenpoulet(paarden is lekkerder van smaak)
- 2 deciliter azijn
- peper en zout
- 2 laurierblaadjes
- 4 kruidnagels
- 4 gedroogde spaanse pepertjes
- 500 gram uien
- 100 gram boter
- 1 volle eetlepel suiker
- 1/2 eetlepel appelstroop
- 2 plakjes ontbijtkoek
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Bananenchips
Met bakbananen, gemberpoeder en chilipoeder uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Azijn en olien
- Zoervleisch(zo als mijn moeder het vroeger maakte
- Allergieen informatie