Allergie informatie: Aardappelkroketten met Italiaanse kaas en spek
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo aardappelpuree
- 2 eetlepels gekookte spek, in stukjes
- 60 gram geraspte Italiaanse kaas
- 125 gram paneermeel
- 2 eieren
- 2 eetlepels gedroogde peterselie
- zout
- peper naar smaak
- 1 theelepel gedroogde ui
- 1 liter plantaardige olie voor frituren
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Aardappelkroketten met italiaanse kaas en spek
- Allergieen informatie