Allergie informatie: Aardappelsoufflé
Terug naar het receptIngrediënten
- 500-750 gram iets kruimige aardappels
- zout
- 75 gram boter
- 125 milliliter melk
- 4 eetlepels bloem
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 4 eieren
- 150 gram geraspte Goudse kaas
Meer Recepten
- Franse aardappelsoufflé
Met kruimige aardappels, paprika en knoflook uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Aardappelsoufflé met eekhoorntjesbrood
Met aardappelen, eekhoorntjesbrood en melk uit Italie
6 porties - 1 uur en 15 minuten
Bijgerechten - lekker_koken - Aardappelsoufflé
Met aardappelen, eieren, roomboter uit Nederland
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Aardappelgerechten - lekker_koken
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Aardappelsoufflé
- Allergieen informatie