Allergie informatie: Advocadosalade met een limoendressing
Terug naar het receptIngrediënten
- 30 gram rode en 30 gram groene bladsla en ongeveer 50-60 gram rucola sla
- 4 bossuitjes, een beetje ruw gesnipperd.
- 5 mooie vleestomaten, in plakjes
- 30-35 gram gehakte walnoten, licht geroosterd.
- 2 goede en verse avocado's
- 1 eetlepel citroensap
- limoendressing:
- 1 eetlepellimoensap
- 1 theelepel dijonmostert
- 1 eetlepel creme fraiche of zure room
- 1 eetlepel fijngesneden verse peterselie of koriander
- 3 eetlepels olijfolie (extra virgine)
- 1 snufje suiker
- peper en zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Advocadosalade met een limoendressing
- Allergieen informatie