Allergie informatie: Ajam garam masala ( kip in kerriesaus van hele kip)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 hele kip
- 2 grote uien
- 1 teentje knoflook
- 1 bosje peterselie
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 2 laurierblaadjes
- 6 eetlepels olie
- 50 gram margarine
- 40 gram bloem
- 2 eetlepels kerrie
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- 0,5 liter water
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ajam garam masala ( kip in kerriesaus van hele kip)
- Allergieen informatie