Allergie informatie: Ajam Sekali Pedis (gegrilde, stevig gekruide drumsticks)
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 drumsticks
- 7 eetlepels olie
- 5 deciliter santen
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2,5 deciliter dikke santen
- 2 serehstengels
- 2 daun djeruk purut
- suiker
- zout
- Boemboe:
- 20 kemirienoten
- 5 sjalotjes
- 5 rawits
- 4 centimeter djahe wortel
- 4 centimeter laos wortel
- 3 tenen knoflook
- 3 lomboks
- 3 theelepels ketumbar
- 3 kruidnagels
- 2 theelepels sereh
- 2 theelepels suiker
- 1 theelepel asem
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel nootmuskaat
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ajam sekali pedis (gegrilde, stevig gekruide drumsticks)
- Allergieen informatie