Allergie informatie: Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kip
- 5 sjalotten
- 3 tenen knoflook
- 3 daun salam
- 2 deciliter dunne santen
- 1 schijf Laos
- 1 schijf koenjit
- 1 serehstengel
- 1 theelepel ketoembar
- 1 eetlepel gula djawa
- Zout
- 5 deciliter Olie
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Kerrie Garuda (kip kerrie)
Met kip, kerriepoeder en kokosmelk uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Peteh (kippenmaagjes met petehbonen)
Met kippenmaagjes, garnalen en petehbonen uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Gevogelte - jaccor - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
- Allergieen informatie