Allergie informatie: Appel - perenchutney
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 kilo geschilde appelen, klein gesneden
- 0,5 kilo geschilde peren, klein gesneden
- 3 eetlepels honing
- 1 deciliter krenten
- 1 eetlepel geraspte gember
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel zout
- 100 gram bruine bastersuiker
- 2,5 deciliter appelazijn
- 50 gram walnoten, grof gehakt
Meer Recepten
- Fruit bakje
Met appel, banaan en kiwi uit Nederland
6 porties - 5 minuten
Kinderen - robert7300 - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Kip Madras (wereldgerecht)
Met kipfilet, kip madras en paprika uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - robertleinenga - Spies van hamlappen met stukjes appel
Met hamlappen, appel en bieslook uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Appel - perenchutney
- Allergieen informatie