Allergie informatie: Atjar Djagoeng
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blikje mais
- 1 stuks fijngesneden Spaanse peper
- 200 milliliter azijn
- 1 eetlepel suiker
- versgemalen zwarte peper
- snufje zout
Meer Recepten
- Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Zoetzure sperziebonen
Met sperziebonen, bosui en zoete chilisaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - breemer - Vegetarische babi pangang
Met snelkookrijst, worteltjes en atjar uit China
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - robancona - Ajam smoor met tuinerwten
Met kipfilet, tuinerwten en atjar tjampoer uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Frisse salade
Met rode paprika, bleekselderij en cherry tomaatjes uit Nederland
1 portie - 1 uur en 10 minuten
Salades - harwoon
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Atjar djagoeng
- Allergieen informatie