Allergie informatie: Atjar Tjampoer
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine komkommer
- 150 gram heel fijn gesneden witte kool
- 200 gram bloemkoolroosjes zonder stronk (of witte kool)
- 200 gram heel fijn gesneden worteltjes
- 1 groene en 1 rode paprika
- 2 uien, in zeer dunne ringen gesneden
- 1 Spaanse peper
- 4 gemalen kemerinoten
- 3 eetlepels suiker
- 1 eetlepel djahépoeder (gemberpoeder)
- 1 eetlepel olie
- 1 theelepel ketoembar (korianderpoeder)
- 2 theelepels koenjit
- 0,25 liter azijn
- peper uit de molen
- schoongemaakte jampotjes of iets dergelijks
Meer Recepten
- Atjar Ikan (makreel in zure saus)
Met makreel, kokosmelk en lomboks uit Indonesie
4 porties - 1 uur
Vis en schaaldieren - jaccor - Zoetzure sperziebonen
Met sperziebonen, bosui en zoete chilisaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - breemer - Vegetarische babi pangang
Met snelkookrijst, worteltjes en atjar uit China
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - robancona - Ajam smoor met tuinerwten
Met kipfilet, tuinerwten en atjar tjampoer uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Frisse salade
Met rode paprika, bleekselderij en cherry tomaatjes uit Nederland
1 portie - 1 uur en 10 minuten
Salades - harwoon
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Atjar tjampoer
- Allergieen informatie