Allergie informatie: Bebek boemboe besengèk pedis (zeer pittig gekruide eend)
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram eend
- 1 daon djeroek poeroet
- 1 stengel sereh
- 1 theelepel asemwater
- 2 deciliter water
- 0,25 blok santen
- zout
- 3 eetlepels olie
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djintan
- 2 rode uien
- 2 witte uien
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel trassi
- 4 rode Spaanse pepers
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Rundvlees met chilipepers, paprika en maïskolfjes
Met runderfilet, paprika en mais uit Thailand
4 porties - 10 minuten
Vlees - armaco
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Bebek boemboe besengèk pedis (zeer pittig gekruide eend)
- Allergieen informatie