Allergie informatie: Bebek Pedis (pittige eend)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo eend
- 2 uien
- 4 teentjes knoflook
- 3 grote lomboks
- 0,5 eetlepel asem
- 2 blaadjes salam
- 1 theelepel laospoeder
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 theelepel trassi
- 2 theelepel gula djawa of bruine rietsuiker
- 1 flinke theelepel tomatenpuree
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk - Pittige snijbonenschotel
Met varkenshaas, snijbonen en krieltjes uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - jaccor - Olijven in pittige knoflookmarinade
Met olijven, knoflook en laurier uit Albanie
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - marloesstr
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Bebek pedis (pittige eend)
- Allergieen informatie