Allergie informatie: Bebek Percik (pittig gemarineerde geroosterde eend)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 zware eend
- 4 theelepels asem
- 100 milliliter water
- 300 milliliter santen asli (dikke kokosmelk)
- boemboe’s:
- 7 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 2 centimeter gemberwortel
- 1 serehstengel
- 1 theelepel kaneel
- 5 rode lomboks
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel peperkorrels
Meer Recepten
- Gemarineerde olijven
Met olijven, knoflook, tijm uit Spanje
4 porties - 3 uur en 5 minuten
Tapas - sacha - Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Geroosterde aardappeltjes
Met aardappelen, rozemarijn en olijfolie uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Bebek percik (pittig gemarineerde geroosterde eend)
- Allergieen informatie