Allergie informatie: Bebek Roedjak (zoete eend)
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram eend
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel sambal badjak
- 1 blikje tomatenpuree
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel bruine suiker
- 2 theelepels laos
- 2 theelepels ve-tsin
- 2 theelepels djahé
- kokosmelk
Meer Recepten
- Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Zoete kalfsreepjes
Met kalfsslappen, sjalotjes en ananasstukjes uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vlees - lucyvader - Witlofsalade met een fruit touch
Met witlof, banaan en rozijnen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Bijgerechten - jelka - Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Exotische dipsaus
Met zoete chilisaus, gembersiroop en koriander uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Sauzen en marinades - nina_noralie
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Bebek roedjak (zoete eend)
- Allergieen informatie