Allergie informatie: Biryani (rijst met heet gekruid vlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram lams- of rundvlees
- 0,5 bosje peterselie
- 1 theelepel gemberpoeder
- 1 theelepel zout
- 1 pijpje kaneel (7-8 cm)
- 1 groene pimento
- 2 groene Spaanse pepers
- 1 theelepel kardemompoeder
- 0,5 theelepel kruidnagelpoeder
- 125 gram roomboter
- 500 gram rijst
- 1 eetlepel kurkuma (koenjit)
- 1 theelepel korianderpoeder
- 1 eetlepel gemalen komijn (djintan)
- 0,5 theelepel cayennepeper
- 1 eetlepel hele zwarte pepers
- 125 gram gewassen krenten
- 6 teentjes knoflook
- 6 uien
- 50 gram geroosterde geschaafde amandelen
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Biryani (rijst met heet gekruid vlees)
- Allergieen informatie