Allergie informatie: Ikan boemboe bali (hete kabeljauw)
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kabeljauw
- 11 rode pepers
- 7 teentjes knoflook
- 15 sjalotten
- 10 centimeter gember
- 10 centimeter verse turmeriek (geelwortel)
- 1 gepelde middelgrote tomaat, zonder zaadjes
- 1 eetlepel korianderzaadjes
- 10 kemirienoten
- 1 theelepel trassi udang
- 4 eetlepels olie
- 3 eetlepels asem
- 2 blaadjes salam
- 2 stengels sereh (citroengras)
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Ajam Bekakap (geroosterde gekruide kip)
Met kip, kokosmelk en lombok uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 55 minuten
Gevogelte - jaccor - Kip met rendang
Met kipfilet, bospeen en boemboe rendang uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - joop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ikan boemboe bali (hete kabeljauw)
- Allergieen informatie