Allergie informatie: Botok Cumi Asin (gestoomde inktvis met tahoe)
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 gedroogde gezouten inktvis
- 1 blok tahoe/tofu
- 150 gram vers geraspte kokos
- 4 eieren
- bosje melinjo blaadjes (melindjoe)
- 2 salamblaadjes
- 50 gram peteh bonen
- 1 serehstengel (gekneusd)
- bananenblad
- biteng (prikkers)
- boemboe’s:
- 3 sjalotten
- 4 teentjes knoflook
- 5 kemirinoten
- zout naar smaak
- 3 rode lomboks
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Botok cumi asin (gestoomde inktvis met tahoe)
- Allergieen informatie