Allergie informatie: Boemboe kari jawa asli (pittige stoofschotel)
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram soepvlees
- 100 gram tempé
- 2 groene lomboks
- 20 gram uienblad
- 0,5 theelepel soe-oen
- 0,5 theelepel djahé
- 2 laosschijfjes
- 1 theelepel ketumbar
- 0,5 theelepel djintan
- 3 kemirienoten
- 15 gram trassi
- 5 rode uien
- 2 witte uien
- 0,5 blokje santen
- 15 hele lombok leteh
- 1 theelepel asem
- 1 theelepel ve-tsin
Meer Recepten
- Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Pittige kibbeling
Met indische ui, rode pepers en kibbeling uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - tomstr - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Agar Pisang ( bananengelei)
Met agar-agar, kokosmelk en banaan uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Pittige kibbeling met knoflook
Met kibbeling, knoflook en rode pepers uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gdamwijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Boemboe kari jawa asli (pittige stoofschotel)
- Allergieen informatie