Allergie informatie: Cantharellen ragout
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram cantharellen
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels bloem
- 1 deciliter bouillon
- 0,6 deciliter droge witte wijn
- peper uit de molen
- zout
- 3 eetlepels zure room
- royaal fijngehakte peterselie
Meer Recepten
- Ossenhaas met cantharellen
Met ossenhaas, cantharellen en hamblokjes uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk - Hert carpaccio in wildbouillon met cantharellen en kervel
Met hertfilet, wildbouillon en catharellen uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Soepen - keesgroen - Rucolasalade met paddestoelen
Met rucola, gemengde paddestoelen en wortels uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Voorgerechten - bettyvandijk - Feestelijk hapje met gerookte zalm
Met mini ragout bakjes, gerookte zalm en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hapjes - jolandaknorretje - Ragout
Met champignon cremesoep, kipfilet en champignons uit Nederland
3 porties - 20 minuten
Lunchgerechten - slimpie
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Cantharellen ragout
- Allergieen informatie