Allergie informatie: Champignon gratin
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eetlepel olijfolie + 1 eetlepel blue band om in te bakken
- 1 bakje champignons, in vieren snijden
- 1 uitje, fijngesneden
- 1 teen knoflook, fijngehakt
- 2 eetlepels citroensap
- 1 eetlepel magnochutney saus
- 1 bekertje crème fraiche (200 gram)
- royale scheut rode wijn
- zout
- peper
- oregano
- 3-4 eetlepel geraspte (voorhanden) kaas
- 3-4 eetlepel geraspte parmezaanse kaas
Meer Recepten
- Rijst met kip
Met rijst, kippenborst en tomaat uit Belgie
3 porties - 40 minuten
Gevogelte - aty - Champignon in de oven
Met champignons, kruidenkaas en bieslook uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Warm - sandyke - Champignons met kruidenboter
Met champignon en kruidenbote uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Gourmet - bregjesb - Champignon-groentecurry
Met rijst, broccoli en kastanjechampignons uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vegetarisch - carolienm - Simpele gegrilde groenteschotel
Met courgette, paprika en champignon uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - jankranendonk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Champignon gratin
- Allergieen informatie