Allergie informatie: Cumi Cumi Goreng Panir (gepaneerde inktvisringen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram inktvis
- 200 gram panko
- 2 eieren
- 0,25 theelepel zout
- 0,5 theelepel peper
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- 3 eetlepels bloem
- 5 deciliter olie
Meer Recepten
- Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Tilapia Goreng
Met tilapia filet, vijfkruidenpoeder en zout uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533 - Ajam basko (soepballetjes van kippenvlees)
Met kipfilet, tapiocameel en bawang goreng uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Cumi cumi santen (Inktvis in kokosmelk)
Met inktvis, lomboks en santen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Cumi cumi goreng panir (gepaneerde inktvisringen)
- Allergieen informatie