Allergie informatie: Eendenborstfilet met rode portsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eendenborstfilets (ca. 250 gram er stuk)
- zout
- peper
- 2 eetlepels gedroogde tijm
- 3 eetlepels boter of margarine
- 1,5 deciliter rode port
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 2 eetlepels groene peperkorrels
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Eendenborstfilet met rode portsaus
- Allergieen informatie