Allergie informatie: Feta met peulvruchten
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram doperwten, gedopt
- 300 gram sugar snaps, geblancheerd
- 2 eetlepels basilicum, gehakt
- 4 eetlepels olijfolie
- 8 trostomaten, in blokjes gesneden
- 1 teentje knoflook, gehakt
- 1 sjalot, gesnipperd
- 300 gram fetakaas
- 2 bosjes rucola
- 2 bosjes waterkers
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Feta met peulvruchten
- Allergieen informatie