Allergie informatie: Frikadel bakar (aardappel gehaktbrood)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram gehakt
- 4 gekookte aardappels
- 1 ei
- 3 augurken
- 1 theelepel mosterd
- 1 blik leverpastei
- 1 grote ui
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- 1 bosje koriander
- 1 eetlepel ketjap manis
Meer Recepten
- Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - 1 pansgerecht met kipfilet, courgette, paprika ui en aardappel
Met kipfilet, courgette en aardappel uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - robancona - Schoonmoeders aardappelsoep
Met aardappel, salami, shoarma uit Nederland
8 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - ettelocin
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Frikadel bakar (aardappel gehaktbrood)
- Allergieen informatie