Allergie informatie: Frikandel pan
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 pond gehakt (half om half)
- 3 eieren
- 0,5 liter melk
- 1 citroen
- 1 fijngemaakt vleesbouillonblokje
- zout
- peper
- nootmuskaat
- 1 kruidnagel
- paneermeel
- scheutje ketjap manis
- 4 beschuitjes
Meer Recepten
- Gestoomde mais
Met maiskolven en wate uit Vietnam
4 porties - 30 minuten
Snacks - jolandaknorretje - Brabantse balkenbrij van mijn moeder
Met boekweitmeel, vers spek en rommelkruid uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Hapjes - meinweg - Basisrecept van asperges
Met witte asperges, groene asperges en water uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - tobkok - Honingpopcorn
Met popcorn mais, honing en olie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Snacks - Leentjez - Rumpsteaks op rozemarijntakjes
Met rumpsteaks, rozemarijn en olie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vlees - jofkas
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Frikandel pan
- Allergieen informatie